Paul Hofmeijer voor het Beter Leven keurmerk

Organisatieadvies Beter Leven keurmerk

De Dierenbescherming bevordert met het Beter Leven keurmerk dat consumenten diervriendelijker vlees kopen. Uiteraard luistert een goede uitvoering van het Beter Leven keurmerk nauw. Daarom schakelde de Dierenbescherming Paul Hofmeijer (via MMG Advies) in. In een gericht organisatieadvies ontwierp Paul de uitvoeringsorganisatie voor het Beter Leven keurmerk. Inclusief de onderbrenging ervan in een aparte stichting.

Beter Leven keurmerk

Businessplan

Na het vormen van de uitvoeringsorganisatie stelde Paul Hofmeijer een businessplan op voor de Stichting Beter Leven keurmerk. Een taaie maar succesvolle klus hierbij was het ontwikkelen van een passend tarievensysteem. Dit was nodig voor de financiering van de uitvoeringskosten door de bedrijven die het Beter Leven keurmerk gebruiken en ervan profiteren.

Interim-manager

Paul Hofmeijer was een half jaar interim-manager van de Stichting Beter Leven keurmerk. Activiteiten die wij hierbij succesvol afrondden zijn onder andere het oprichten van de stichting, het passend vervullen van vacatures en het daadwerkelijk invoeren van het ontwikkelde tarievensysteem voor het bedrijfsleven.

Het Beter Leven keurmerk is een groot succes: ieder jaar groeit het vooralsnog fors. Daardoor hebben steeds meer dieren een beter leven.

Paul Hofmeijer heeft deze opdracht met plezier uitgevoerd. Hierbij hielp dat de Dierenbescherming een prettige en inspirerende organisatie is.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=vUlCtaJtwMw

Contact