Programmaleider of programmamanager overheid nodig ?

Programmaleider voor een overheidsorganisatie nodig?

MMG Advies levert u snel een ervaren programmaleider met doorzettingsmacht. Wij verdienden onze sporen vooral binnen de overheid en non-profit organisaties.

Laagdrempelig

Neem contact met ons op of vraag om een gratis intakegesprek. Dat verplicht u tot niets, scherpt uw gedachten en levert u op zijn minst een nieuw gezichtspunt op. Beloofd!

Projectmanagement technieken

Wij kunnen de projectleiders binnen het programma ondersteunen en stimuleren om de nieuwste projectmanagementtechnieken te gebruiken zoals Scrum, Lean, Prince2 en Agile voor niet-ICT-doeleinden. Wij weten welke projectmanagementtechniek het beste past in uw situatie, zonder de techniek rigide te volgen. We structureren uw project op een manier die voor alle betrokkenen inzichtelijk en logisch is. Dat komt de uitvoering en het resultaat zeer ten goede.

Wij zijn gewend aan weerstand en hebben in uiteenlopende situaties bewezen dat we doorzettingsmacht hebben. De projectteams waarmee wij werken zijn vaak multidisciplinair van karakter, samengesteld uit autonoom denkende professionals.

Aanvullende doelen

Desgewenst kunt u ons vragen extra aandacht te besteden aan aspecten als:

  • Coaching
  • Draagvlakverbreding en stakeholdermanagement
  • Kwaliteit en verbetering van uw huidige organisatie of werkwijze
  • Kostenminimalisatie en/of nieuwe (maatschappelijke) opbrengsten
  • Samenwerking binnen de organisatie en met andere organisaties

Verder lezen

Nieuwsgierig geworden naar MMG Advies? Duik dan dieper in onze website. De volgende berichten selecteerden wij vast voor u om verder te lezen en nader kennis te maken:

 

 

Kortom

MMG Advies, voor programmamanagers/programmaleiders en meer. Resultaat en coaching voor overheden en non-profitorganisaties staan voorop.

Neem contact op voor meer informatie of een gratis intake en scherp uw gedachten aan ons. Het verplicht u tot niets.

Geen verrassingen

Als u daarna onze inschakeling overweegt zorgen wij voor een duidelijke en transparante offerte. Ook die is gratis en verplicht u tot niets. Pas als u onze offerte via een opdrachtbrief accepteert gaan wij voor en vooral ook met u en uw mensen aan de slag.

Hofmeijer Consultancy werkt volgens de gedragscode van de Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (OOA).